ADANA / SEYHAN - Havuzlubahçe İlkokulu

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLADI.

Proje tanıtım videosu

Cumhuriyet' in 100. yılında kodlama çalışmaları

Cumhuriyet' in 100. yılında  kodlama çalışmaları

Ekm

AFAD ekipleri anasınıfı D şubesini ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Sibel SÜLE LITTLE ATHLETES AT WORK adlı eTwinning projesini uygulamaya başlamıştır.

"STAY SAFE " projemiz başladı.

Haz

Robotik Kodlama Şenliği'nde okulumuzu Anasınıfı D Şubesinden Abdullah Yavaşcan, 4-D sınıfından Melisa Dördü temsil etti. Ögretmenlerimiz Rabiye Ceren Coşaroğlu ve Sibel Süle'yi yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz.

May

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında okulumuzu Mangala oyununda Dilara Demir temsil etti. Öğrencimize başarılar diler, öğretmenimiz Sibel Süle ye teşekkür ederiz

May

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasında okulumuzu Q Bitz oyununda 4D sınıfı öğrencisi Muhammet Mustafa Tunç temsil etti. Başarılarının devamını diler öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Ramazan Bayramı tatiline denk gelmesi sebebiyle okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları tüm haftaya yayılarak kutlanmaktadır. Sabahçı devre öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler izlenildi. Ayrıca tüm sınıflarda etkinlikler yapıldı. Tiyatro gezileri düzenlendi. Tüm çocuklarımızın çocuk Bayramı kutlu olsun, üzüntüler son bulsun

Ara

GEZİCİ MOBİL ÇANAKKALE MÜZESİ OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİMİNE AÇILDI. TÜM ÖĞRENCİLER REHBER EŞLİĞİNDE GEZDİRİLDİ.

Nis

TBM Nedir?

TBM Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan bir birincil önleme programıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere geliştirilen kamu, STK, özel sektör işbirlikleri ile Türkiye Bağimlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) her yıl yaklaşık 10 milyon öğrenciye 3 milyon da yetişkine ulaşmaktadır.

Şbt

Okulumuz 3D sınıf öğretmeni Sibel SÜLE tarafından Benimle Oynar mısın ? adlı eTwinning projesi uygulanmaya başlanmıştır.