ADANA / SEYHAN - Havuzlubahçe İlkokulu

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLADI.

Proje tanıtım videosu

Cumhuriyet' in 100. yılında kodlama çalışmaları

Cumhuriyet' in 100. yılında  kodlama çalışmaları

Ekm

AFAD ekipleri anasınıfı D şubesini ziyaret etti.

Ekm

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Sibel SÜLE LITTLE ATHLETES AT WORK adlı eTwinning projesini uygulamaya başlamıştır.

"STAY SAFE " projemiz başladı.

TBM Nedir?

TBM Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan bir birincil önleme programıdır.

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere geliştirilen kamu, STK, özel sektör işbirlikleri ile Türkiye Bağimlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) her yıl yaklaşık 10 milyon öğrenciye 3 milyon da yetişkine ulaşmaktadır.

Ara

Okulumuzda Anasınıfı D Şubesi Öğretmeni R.Ceren COŞAROĞLU tarafından STEMLE 21.yüzyıl projesi uygulanmaya başlanmıştır.